Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-718 30 50 alternativt via mail info.nacka@specialisttandlakarna.se

Om oss

Specialister på vård av tänder och rehabilitering av tandlöshet

GHP Specialisttandläkarna Nacka är landets största privata enhet för specialisttandvård. Kliniken har funnits sedan 1984 och sysselsätter 40 anställda, däribland 12 tandtekniker vid ett eget tandtekniskt laboratorium. Vi har 30 års erfarenhet av implantatbehandlingar och har installerat mer än 32.000 fixturer på fler än 7.000 patienter. Specialisttandläkarna Nacka är anslutna till Försäkringskassan.

Förutom implantatbehandlingar utförs även käkkirurgi och tandprotetik (behandling med fasta tandersättningar, tandproteser), behandling av tandlossningssjukdomar,rotbehandlingar, röntgenutredningar etc. Alla behandlingar kan utföras under narkos.

Vår strävan är att ta ansvar för hela vårdkedjan. Behandlingarna görs vid ett och samma ställe, från förundersökning till efterkontroller. Som patient slipper du skickas från plats till plats. Du får ditt eget behandlingslag.

Vi lägger stor vikt vid att det skall vara lugnt och tryggt vid kliniken. Ingen stress, inget jäkt. Vi vet att det för många människor kan vara ansträngande, inte minst psykologiskt, att genomgå tandbehandlingar. Verksamheten drivs i särskilt anpassade lokaler – ett specialistcentrum med höga krav på en mänsklig miljö. En långsiktig kvalitetskontroll med mycket stor tillgänglighet för patienten hör till klinikens viktigaste målsättningar.

Du är välkommen att själv direkt kontakta oss.

Du kan också tala med din ordinarie tandläkare för att bli remitterad hit.

Våra medarbetare

Alla våra medarbetare är specialister på just sitt område.

Våra systerkliniker

 

KONTAKT

Patient eller remittent? Det spelar ingen roll. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor.

KARRIÄR

Vi är alltid intresserad av kompetent personal. Se vilka lediga jobb vi har idag. Finns det inget ledigt är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.