Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-718 30 50 alternativt via mail info.nacka@specialisttandlakarna.se

Lediga tjänster

Skicka en spontanansökan!

Just nu har vi inga lediga tjänster, men skicka gärna en spontanansökan.

Sök jobb hos oss

Nedan finner du våra lediga tjänster. Finner du inget jobb som passar dig så är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan till oss!

Vill du tipsa om en kandidat till GHP? Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

KONTAKT

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på någon av våra kliniker i Norden eller Förenade Arabemiraten? Kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

OM GHP

Vi är en svensk, börsnoterad sjukvårdskoncern som har funnits sedan 2006. Här kan du läsa mer om vilka vi är och hur vi arbetar.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.