Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-718 30 50 alternativt via mail info.nacka@specialisttandlakarna.se

Delbetalning

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi en smart och förmånlig finansieringslösning som riktar sig till dig som planerar att investera i dig själv. Nedan finner du de alternativ och möjligheter som gäller. Välj själv vilken månadskostnad som passar just Er. Finansieringen är flexibel och kan när som helst förtidslösas utan extra kostnader.

  • Ansökan tar bara på några minuter
  • Välj den månadskostnad som passar Er bäst
  • Betala i din egen takt
  • Köp nu betala om tre (3) månader
  • Snabbt, enkelt och smart

* Kampanjavgift 195-495 kr, administrationsavgift 45 kr/mån och årsränta 0 %. Effektiv ränta vid 30 000 kr och 12 månader är 5,94 %. ** Tand lånet är ett lån med rak amortering vilket gör att månadskostnaden sjunker. Lånet går att förtidslösa när som helst utan extra kostnader.

Bokningsformulär

Välkommen att ringa eller maila oss för tidbokning på
telefonnummer 08-718 30 50 eller via fomuläret:

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.