Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-718 30 50 alternativt via mail info.nacka@specialisttandlakarna.se

Implantat

Implantatbehandling

Vi arbetar med den i särklass bäst dokumenterade implantatmetoden; Brånemarksmetoden. Allt för att erbjuda våra patienter största möjliga trygghet.

Dentala implantat (= tandimplantat) är en svensk metod att bota tandlöshet, som nu används över hela världen. Vi använder oss av den så kallade Brånemarks-metoden, som utvecklades av professor Per-Ingvar Brånemark för över 40 år sedan. Vi opererar in små skruvar av ren titan i käkbenet. Där växer de fast. I skruvarna förankrar vi de nya tänderna. De blir helt och hållet permanenta. Tänderna sitter fast!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.