Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-718 30 50 alternativt via mail info.nacka@specialisttandlakarna.se

Behandlingar

Behandling med tandimplantat är vår specialitet!

Vi har en unikt lång erfarenhet med nära 30 år inom dental implantologi. Vi behandlar alltifrån helt tandlösa till partiellt tandlösa patienter. Innan implantaten sätts in undersöks patienten mycket noga och en behandlingsplan läggs upp. Ett bindande kostnadsförslag ges inte bara på den rekommenderade behandlingen utan även på alternativa lösningar på tandlöshetproblemen. Våra specialister i protetik, odontologisk radiologi och käkkirurgi samarbetar i behandlingen av våra implantatpatienter

Vi erbjuder även specialisttandvård (i protetik) för patienter med behov av omfattande bettrehabilitering med fasta broar eller avtagbara proteser.

Vår specialist i käkkirurgi behandlar infektioner och andra sjukliga processer i käkarna (dentoalveolär kirurgi).

Röntgenutredningar utförs av vår specialist i odontologisk radiologi.

Alla behandlingar kan utföras med lugnande medicinering eller under narkos.

KONTAKT

Oavsett om du är patient, samarbetspartner eller leverantör. Tveka aldrig att höra av dig.

BLI PATIENT

Behöver du hjälp med dina tänder? Det enklaste sättet att få komma till oss är att gå till din tandläkare och be om en remiss till oss.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.